Ingredienten:
1 gepelde courgette
Marinara saus (zie recept hieronder)
Bereiding:
Maak dunne noodles van
de courgette door middel van de spiral slicer. Indien u die niet heeft
kun je ook dunne lange sliertjes (fettuccini) snijden met een
dunschiller.
Doe in een grote kom em vermeng met de marinara.
Marinara (tomatensaus):
Ingredienten:
1 of 2 rijpe biologische tomaten
½ kopje zongedroogde tomaten
½ kop rode peper gesneden
2 eetlepels extra vierge olijfolie
1 eetlepel vers gehakte basilicum (of 1 theelepel gedroogde basilicum)
1 theelepel gedroogde oregano
1 teentje fijngesneden (of geperste) knoflook
Keltisch zeezout naar smaak
snufje zwarte peper naar smaak
snufje cayenne peper naar smaak.
Bereiding:
Doe al de ingredienten
in de food processor of blender en blend tot je een mooie saus hebt
verkregen. Verdeel dit naar smaak over de courgette fettuccini en roer
door elkaar.
Bron: http://www.warriorsforhealth.com/courgettes-marinara.html